نام سرداران شهید در دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود ماندگار شد

سالن جلسات و کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود به ترتیب به نام شهیدان حاج قاسم سلیمانی و مرتضی حسین‌پور شلمانی نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، همزمان با سالروز بزرگداشت شهدا با حضور مسئولان لنگرود، اعضای هیئت رئیسه، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، سالن جلسات این دانشگاه به نام سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و کتابخانه دانشگاه نیز به نام سردار شهید مرتضی حسین‌پور شلمانی فرمانده عملیات قرارگاه حیدریون نامگذاری شد.

مرتضی حسین‌پور شلمانی با نام جهادی حسین قمی از فرماندهان نظامی ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده عملیات قرارگاه حیدریون و فرمانده شهید محسن حججی بود که ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ در جریان فرماندهی نیروهای عراقی در منطقه تدمر سوریه به شهادت رسید و پیکر پاکش در گلزار شهدای شهر شلمان از توابع شهرستان لنگرود به خاک سپرده شد.

این شهید سال ۱۳۹۷ از سوی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان شهید نمونه کشوری انتخاب شد.