قابل توجه روسای محترم واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و همکاران گرامی

باتوجه به لزوم توجه همزمان به حفظ سلامتی کارکنان واحدهای دانشگاهی و ارائه خدمات آموزشی (غیر حضوری)، مالی و پشتيباني و رعایت فاصله اجتماعی، واحدهای دانشگاهی موارد زیر را مد نظر داشته باشند :

1- ساعت کاری واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان از تاریخ 16 فروردین تا پایان هفته از ساعت 8:30 الی 13:30 خواهد بود.

2- همکارانی که کوچکترین کسالت یا زمینه بیماری دارند با آنها مساعدت شود که در محل کار حضور پیدا نکنند.

3- به گونه ای برنامه ریزی شود که انجام وظیفه همکاران محترم عضو غیرهیأت علمی واحدهای دانشگاهی از تاریخ 16 فروردین نیز با حداقل حضور، از طریق انجام دورکاری و بر پایه حداکثر یک سوم حضور و به صورت چرخشی باشند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان