بالا بردن قدرت تحلیل دانشجویان وظیفه مهم اساتید بسیجی است

دکتر جهان بین:
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استادان باید با شناخت کلان از صحنه، دشمن و اهداف او را تشخیص داده و برای ناکام گذاشتن دشمنان، طراحی‌های کلان انجام دهند، گفت: بالا بردن قدرت تحلیل دانشجویان وظیفه مهم استادان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بوشهر، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست با اعضای‌ بسیج استادان استان بوشهر با‌توجه‌ به بیانات مقام معظم رهبری و انتظارات ایشان از استادان و به‌ویژه استادان بسیجی گفت: انتظاری که معظم‌له از استادان در جنگ نرم دارند، متفاوت‌تر از دیگران است و سطح خاصی از این انتظارات را بیان فرمودند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دانشجویان را افسران جنگ نرم و استادان را فرماندهان این جنگ معرفی فرمودند، اظهار داشت: افسر در این تعبیر نه به عنوان یک فرد بدون اختیار بلکه سربازی که باید اهل فکر، عمل، اجتهاد و بصیرت باشد و در صحنه جهادی فعالیت کند، منظور است و پرورش و تربیت این افسر عرصه نبرد بر عهده استادان است.

دکتر جهان بین بالا بردن قدرت تحلیل دانشجویان را یک وظیفه مهم استادان برشمرد و عنوان کرد: استادان باید با افزایش امیدواری و نشاط زمینه شکوفایی و نقش آفرینی دانشجویان را فراهم کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کسانی که عضو بسیج می‌شوند بیشتر نیاز به‌مراقبت دارند، گفت: استادان باید در کلاس‌های درسی زمینه گفتگو میان منتقد و موافق در مورد مسائل مبتلابه کشور را فراهم سازند و با درک صحیح و افزایش توان علمی خود نسبت به مسائل، قدرت راهبری و رفع شبهات را داشته باشند.

دکتر جهان‌بین با تأکید بر اینکه کسانی که ایمان دارند نه تنها نسبت به مشکلات نمی‌هراسند، بلکه با شجاعت و صلابت خود موجب قوت قلب دیگران شده و صحنه و نتیجه را عوض خواهند کرد، تصریح کرد: مهم‌ترین رکن بسیج استادان، شناسایی و حل مسائل، بصیرت بخشی برای بسیجیان و دیگر افراد و دفاع صریح، قاطعانه و عالمانه از انقلاب است.

وی افزود: دشمن با نابودی ایمان و امید در کشور به دنبال زمین‌گیر کردن نظام جمهوری اسلامی ایران است. استادان نیز باید در نقطه مقابل با تبیین صحیح، دقیق و واقعی مسائل، نگذارند نیروی فعال جامعه، منفعل و ناامید شود.

تحریف زدایی عامل مهمی در حفظ اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران است

در ادامه این سفر دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع هسته مرکزی بسیج دانشجویی استان بوشهر تحریف زدایی را عامل مهمی در حفظ اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی با تأکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر دوش مردم استوار است، اظهار داشت: صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران برگرفته از عزت، حمایت و اعتقاد مردم است. اگر این ارتباط تضعیف شود، استواری نظام لطمه خواهد دید. همانگونه که پس از حوادث آبان، دشمن جرات ترور سردار سلیمانی را پیدا کرد اما پس از شهادت شهید سلیمانی و حضور بی نظیر مردمی، در مقابل حمله به عین الاسد به دلیل حمایت مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران آمریکا جرات حمله نظامی به ایران را در خود پیدا نکرد.

دکتر جهان بین با تأکید بر اینکه در این مسیر هر فرد باید از خودش شروع کند، ادامه داد: خود مراقبتی عامل بسیار مهم و تأثیرگذاری است. اول نباید اجازه داد فکر و ذهن مان مسموم القائات نادرست شود و سپس این طرز تفکر را به جامعه پرتو افکنی کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر انجام راهکارها و برنامه های جذاب برای جذب مخاطب تصریح کرد: هر فرد باید در حد توان، ظرفیت و استعداد خود در توسعه خدمات اجتماعی تلاش کند تا با ایجاد رضایتمندی موجب جلب نظر و سپس جذب مخاطب شود.

وی با بیان اینکه سلوک، حسن برخورد، توان علمی و قوت فکری در این راه چاره ساز است، خاطرنشان کرد: جذب افراد به 2 عامل اقتدار صوری که ناشی از جایگاه و منصب و نیز اقتدار وجودی که از قدرت گفتمان و بیان معنویت است، به دست می آید که بی شک اقتدار وجودی از عامل دوم پایدارتر است، همانگونه که شهدا بدون مسئولیت و منصب خاصی اما با خلوص نیت و قرب الهی در کار بالاترین اثرگذاری را حادث شدند.