واحد لاهیجان مقام دوم «ارزیابی انجمن‌های علمی و دانشجویی دانشگاه آزاد» را کسب کرد

انجمن کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان موفق به کسب مقام دوم در  بین 222 انجمن علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد لاهیجان، ارزیابی انجمن‌های علمی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد.

این ارزیابی ها در سه شاخه نشر علم، فعالیت‌های علمی و اجتماعی و همچنین معیارهایی از قبیل ارتباطات و تعاملات علمی، رویدادهای علمی، فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت‌های آموزش و انعکاس فعالیت و اخبار انجمن صورت گرفته است.

در همین راستا انجمن علمی دانشجویی پرستاری از واحد علی‌آبادکتول با ۴۱۱ امتیاز، انجمن علمی کامپیوتر از واحد لاهیجان با ۱۴۸ امتیاز، انجمن صنایع از واحد تهران غرب با ۸۶ امتیاز و انجمن کامپیوتر از واحد تهران غرب با ۸۶ امتیاز به‌ترتیب در گروه A+ قرار گرفته‌اند.