سخنگوی دانشگاه آزاد، عادی سازی روابط حکام امارات و بحرین با رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم کرد

با صدور پیامی
مهندس حیدری در محکومیت عادی سازی روابط حکام امارات و بحرین با رژیم اشغالگر صهیونیستی، پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، عادی سازی روابط حکام امارات و بحرین با رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم کرد.

در متن این پیام آمده است:

حاکمان امارات و بحرین در خطایی غیرقابل جبران ضربه مهلک دیگری به مشروعیت نداشته خود زده و با پذیرش سازش به دامن رژیم صهیونیستی پناه بردند، غافل از آنکه این اقدام بیش از گذشته مشروعیت آنها را زیر سؤال برده و از این پس هرگونه جنایت رژیم اشغالگر در کشتار و قتل کودکان زنان و مردم بی دفاع فلسطین علاوه بر کودک کشان صهیونیسم، به پای حاکمان منامه و ابوظبی نوشته خواهد شد.

چهره نفاق این سردمداران خائن به اسلام و ملت های مسلمان با این حرکت قبیح آشکار گشت و این حاکمان مطرود باید بدانند بازکردن پای رژیم صهیونیستی به منطقه خلیج فارس موضوع ساده و گذرایی نخواهد بود و این اقدام نابخردانه نه تنها صلح و امنیت به همراه نخواهد داشت، بلکه موجب ناامنی و بی‌ثباتی فزاینده خواهد شد که سازشکاران از جمله حاکمان ابله امارات و بحرین را هم در بر خواهد گرفت.

دانشگاه آزاد اسلامی ضمن محکومیت شدید این اقدام رژیم های وابسته عربی تأکید می کند گره خوردن سرنوشت رژیم های وابسته عربی به سرنوشت رژیم صهیونیستی، یک پایان پیش‌بینی شدۀ شومی برای آنانی است که به دنبال جدایی از ملت‌ها و خوش‌خدمتی به استعمارگران و توطئه‌گران علیه امت عربی و اسلامی هستند.

این قبیل اقدامات وحشیانه نه تنها خللی در اراده ملت های مسلمان و فرهیختگان و نخبگان دانشگاهی برای آزادی قدس شریف و سرزمین های اشغالی وارد نخواهد کرد، بلکه مسئله فلسطین همچنان مسئله اصلی جهان اسلام است. رژیم صهیونیستی نزد ملت های مسلمان به عنوان رژیمی اشغالگر و جنایتکار منفور خواهد بود، این هم گرایی ها زمینه سقوط این رژیم جعلی را تسریع بخشیده و موجب همگرایی و افزایش انگیزه و اتحاد ملتهای مسلمان برای محو دائمی آن از نقشه جهان خواهد شد.