برگزاری آزمون پایان ترم کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی در سطوح سه‌گانه واحد الکترونیکی

آزمون پایان ترم داوطلبان شرکت کننده کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی در سطوح سه گانه واحد الکترونیکی، چهارم مهرماه در تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: آزمون پایان ترم داوطلبان شرکت کننده کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی در سطوح سه گانه واحد الکترونیکی در روز جمعه 99/7/4 در تهران برگزار می شود.

وی افزود: داوطلبان می توانند از روز چهارشنبه 2 مهر با مراجعه به سامانه http://english.iau.ac.ir/ept نسبت به دریافت برگه ورود به جلسه آزمون مذکور اقدام کنند.

دکتر طهماسب کاظمی با اشاره به رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی در این آزمون، تصریح کرد: استفاده از ماسک و دستکش توسط داوطلبان و عوامل اجرایی الزامی است. مسئولان حوزه برگزاری آزمون موظفند از ورود داوطلبان بدون ماسک و دستکش به حوزه جلوگیری به عمل آورند. همچنین به دلیل رعایت مسائل بهداشتی پذیرایی از داوطلبان در خلال برگزاری آزمون انجام نخواهد شد.