بازدید خبرنگاران رسانه ها از روند فعالیت ستاد مدیریت یکپارچه امور آموزشی(آموزشیار) در سازمان مرکزی

خبرنگاران رسانه های کشور از روند فعالیت ستاد مدیریت یکپارچه امور آموزشی(آموزشیار) در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، خبرنگاران رسانه های کشور صبح امروز از روند فعالیت ستاد مدیریت یکپارچه امور آموزشی(آموزشیار) که به ‌منظور راهنمایی و پاسخگویی به سوالات دانشجویان، اساتید و کارشناسان آموزش واحدها و مراکز دانشگاهی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده، بازدید کردند.

همزمان با اجرای برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400 دانشگاه آزاد اسلامی در بستر سامانه آموزشیار، ستاد مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی(آموزشیار) از روز پنجشنبه 20 شهریور در سازمان مرکزی دانشگاه آغاز به کار کرده و روزانه بیش از 30 کارشناس امور آموزشی و فناوری اطلاعات در دو شفیت‌ کاری به تماس‌هایی از طریق شماره ۴۷۹۱۹۱۰۰ یا تیکت‌هایی که در بخش ارتباط با پشتیبانی سامانه آموزشیار مطرح می‌شود، پاسخ می‌دهند.

لازم است تمام دانشجویان براساس تقویم انتخاب واحد معرفی شده در سایت واحد دانشگاهی و صرفا براساس زمانبندی اعلام شده جهت انتخاب واحد به سامانه آموزشیار مراجعه کنند.

پس از بازدید خبرنگاران رسانه ها از روند فعالیت ستاد مدیریت یکپارچه امور آموزشی(آموزشیار)، نشست خبری دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها و با توجه به راه اندازی سامانه آموزشیار برگزار شد.