موافقت اولیه با راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی بازارهای مالی و بورس

در شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی صورت گرفت
در شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی با راه اندازی مدرسه عالی مهارتی بازارهای مالی و بورس موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از سما، سومین جلسه شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی، به صورت ویدئو کنفرانس به منظور بررسی کلیات طرح راه اندازی مدرسه عالی مهارتی «بازار سرمایه و بورس استان کرمان» برگزار شد.

دکتر سعید آزادیان معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سما دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی در این جلسه گفت: تأسیس و راه اندازی مدارسه عالی مهارتی بازار سرمایه و بورس می تواند در سالی که مزین به شعار «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری شده است، در زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان بسیار مؤثر باشد.

وی ضمن اعلام موفقت اولیه با اجرای این طرح، خاطر نشان کرد: با توجه به مخاطرات احتمالی بازار سرمایه و بورس، باید دقت نظر بیشتری برای شفاف سازی حقوقی فرآیندهای اجرایی صورت گیرد.

دکتر آزادیان همچنین با تأکید بر پررنگ تر شدن آموزش های غیر حضوری در کنار آموزش های حضوری اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی جامعه در مواجه با اپیدمی کرونا، با پررنگ دیده شدن آموزش های غیرحضوری می توانیم گستره این مدرسه عالی را به استان های همجوار استان کرمان نیز تسری داد.

وی با تأکید بر ارتقاء شایستگی ها در کنار آموزش های مهارتی، افزود: در حوزه فنی و حرفه ای و مهارتی به دنبال ارتقاء شایستگی های حرفه ای هستیم. بدین معنا که مهارت آموز علاوه بر اینکه با روش های انجام کار آشنا می شود، به دیدگاه و نگرش های مرتبط با آن حوزه، نیز اشراف پیدا می کند.

معاون آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان سما دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: مهارت آموز باید در کنار فرآیند یادگیری، فرآیند آشنا شدن با بازار کار واقعی را هم تجربه کند و در خاتمه سطح مهارت ها و شایستگی های وی در مواجه با بازار کار واقعی نیز، سنجیده شود.

رئیس شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی، گفت: آموزش و توسعه مهارت های کاربردی، کارورزی و کارآفرینی سه عنصرکلیدی در مدارس عالی مهارتی هستند که باید به آنها توجه جدی شود. در بخش کارورزی شرایطی را باید مهیا کنیم که مهارت آموز تحت نظارت مربی و ناظر خود با حضور در بازار کار واقعی بورس و سرمایه تجربیات مقدماتی کسب کند. ما در مدارس عالی مهارت صرفاً به دنبال آموزش های تئوری نیستیم. باید اطلاعات آماری از بازار سرمایه و بورس استان کرمان جمع آوری و تحلیل همه جانبه شود.

گفتنی است در این جلسه سایر اعضا نیز پس از ارائه کلیات طرح اولیه، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

در این جلسه دکتر طریفی حسینی رئیس امور راهبری و پایش کیفیت آموزش های فنی و حرفه ای، مهارتی و کاربنیان و دبیر شورا، دکتر ورهرام عضو شورای راهبردی آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اسلامی به نمایندگی از دکتر معیری و مهندس ملکی مدیر پژوهشی سازمان از اعضای شورای تخصصی مدارس عالی مهارتی در جلسه حضور داشتند.