سرپرست مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

با حکمی از سوی دکتر مشکینی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی سرپرست مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی مهندس مهدی عباسی را به عنوان سرپرست مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای مهندس مهدی عباسی

با سلام و احترام

با توجه به تعهد و سوابق و تجربیات ارزشمند به موجب این ابلاغ، به عنوان «سرپرست مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه» منصوب می‌شوید تا با اتکال به ذات حضرت احدیت و بهره‌مندی از توان فنی همکاران ارزشمند این حوزه و سایر امکانات معنوی و مادی موجود، در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه اقدام فرمایید.

اولویت های ذیل از جمله انتظارات اینجانب از جنابعالی خواهد بود:

1. تدوین برنامه راهبردی دانشگاه در حوزه عمران و املاک و مستغلات

2. تکمیل و احصاء بانک اطلاعاتی تمامی املاک و مستحدثات دانشگاه به صورت تحت وب

3. استقرار و اجرای سیستم کنترل پروژه در جهت شناسایی و بروز بودن وضعیت پروژه‌ها

4. بازنگری و اجرای برنامه نگهداری و تعمیرات به موقع و مؤثر تمامی مستحدثات موجود

5. پیگیری اخذ اسناد مالکیت باقیمانده املاک دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور

6. تعیین تکلیف تمامی پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام و بسته شدن پرونده های باز معطل مانده

توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه حضرت احدیت مسئلت می‌نمایم.

دکتر مجید مشکینی

معاون توسعه مدیریت و منابع»

مهندس مهدی عباسی دارای سوابق اجرایی بسیاری از جمله شهردار منطقه 17 تهران، قائم مقام شهردار منطقه 3 تهران، رئیس دبیرخانه گزینش شهرداری تهران، معاون اجتماعی شهردار منطقه 6 تهران، مدیر مجموعه علمی فرهنگی و هنری «آسمان»، رئیس کمیته‌های فنی عمران و برنامه و بودجه شهرداری منطقه 3 تهران و... است.