لزوم ارائه برنامه دقیق و منسجم از سوی هیأت‌های اندیشه‌ورز در دانشگاه آزاد

دکتر خیری تأکید کرد
رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم ارائه برنامه دقیق و منسجم از سوی هیأت‌های اندیشه ورز تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین نشست هم اندیشی هیأت‌های اندیشه ورز علوم انسانی و هنر استان های کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد و هرمزگان با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن خیری رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر و دکتر محمد قمی معین هیأت های اندیشه ورز چهار استان فوق در واحد کرمان برگزار شد.

در این جلسه، دکتر طاهری رئیس هیأت اندیشه‌ورز استان سیستان و بلوچستان، دکتر عامری رئیس هیأت اندیشه‌ورز استان هرمزگان، دکتر عبدالحسینی رئیس هیئت اندیشه‌ورز استان یزد و دکتر زاینده‌رودی دبیر هیأت اندیشه‌ورز استان کرمان به ارائۀ گزارش عملکرد هیأت‌های اندیشه‌ورز پرداختند و برنامه‌های پیش روی استان در زمینه علوم انسانی و هنر را تشریح کردند.

دکتر خیری نیز در این جلسه تأکید کرد: ضروری است هیأت‌های اندیشه ورز برنامه دقیق و منسجمی براساس بودجه استان‌ها ارائه کنند و با معاونان آموزشی و پژوهشی و نیز اعضای هیأت علمی در خصوص مصادیق کتابهای درسی، کمک‌درسی و مرجع، نشریات علمی، توانمندسازی استادان، کرسی‌های ترویجی تعامل داشته باشند.

همچنین در این جلسه مقرر شد، هیأت‌های اندیشه‌ورز تا دهم اسفندماه سال جاری طرح‌های توجیهی برنامه‌های خود را آماده و جهت بررسی در گروه‌های تخصصی به مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر ارسال کنند.