امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران مرکزی، برای نخستین بار در سطح دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور، بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، امکان تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی فراهم شد.

بر اساس این مصوبه، دانشجویان پذیرفته‌شده در این واحد دانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند به طور همزمان در دو رشته واحد تهران مرکزی ادامه تحصیل دهند.

به ‌منظور کمک به این دسته از دانشجویان، تسهیلات ویژه همچون تخفیف شهریه، امکان استفاده از مرخصی و سنوات پیش‌بینی شده است. همچنین برای اعضای هیأت علمی که علاقه‌مند به کسب تخصص در رشته‌های جدید باشند، نیز تخفیف و تسهیلات ویژه منظور خواهد شد.

متقاضیان تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاهی می‌توانند با پرداخت شهریه مشروط بر وجود هر دو رشته در یک شهر به دلیل عدم افت تحصیلی دانشجویان، ادامه تحصیل دهند.